Sporters en ondernemers begrijpen elkaar

Ze zijn beiden ambitieus, vasthoudend en gefocust om het optimale te bereiken. Dat inlevingsvermogen brengt sporters en ondernemers samen. Ondernemers die HC Baarle een warm hart toedragen en graag willen investeren in de continuïteit van regionaal hockey. En dan met name in 'hun' clubkleuren oranje en blauw.

Het is belangrijk dat jong en oud kunnen bewegen. Goede faciliteiten, betrokken vrijwilligers en een gezonde financiële basis staan aan de basis van HC Baarle. En dat kost geld. Geld dat niet vanzelfsprekend binnen de vereniging geoormerkt is. Daarbij is breedtehockey net zo belangrijk voor een vereniging als tophockey en heeft HC Baarle, voor zover we dat nu al kunnen, ervoor gekozen om niet te kiezen tussen top en breedte.

De Club van 100 bestaat uit betrokken ondernemers die jaarlijks een substantiële bijdrage leveren (minimaal € 100,-) om de voorwaarden voor hockey bij HC Baarle te blijven invullen. In het belang van...

  • de club, omdat sportieve ambities waargemaakt kunnen worden;
  • leden, die er zijdelings van meeprofiteren;
  • supporters, omdat ze wekelijks de sporters ondersteunen;
  • potentiële sponsors, die er ook graag bij willen horen;
  • vrijwilligers, die zo aan de club worden gebonden;
  • zichzelf, omdat het succes van HC Baarle ook afstraalt op hen die dat mogelijk maken.

De leden van de Club van 100 hebben twee maal per jaar een speciale bijeenkomst. Verder worden zij betrokken bij alle informatieve en ontspannende (netwerk)activiteiten die HC Baarle organiseert.

Club van 100. Iets voor U? Neem gerust contact op met Rob Willems voor alle informatie op +31(0)6 10146487 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Rob neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Hockey mogelijk maken voor jong en oud, daar wilt u toch ook uw steentje aan bijdragen!

 

Onderstaande organisaties behoren bij de Club van 100!

 

 

goeigevoel        gulickx       krijnen        Madinia