EVEN VOORSTELLEN...

Met heel veel plezier zetten wij ons in voor de leefbaarheid in Baarle-Nassau/Hertog en omliggende dorpen. Dat is de reden waarom we in 2015 gestart zijn met de oprichting van een hockeyclub in een kern waar deze zeker niet mag ontbreken. We hebben de ambitie om van HC Baarle een professionele hockey vereniging te maken waar jong en oud plezier beleeft, ieder op zijn of haar eigen wijze. Het bestuur van HC Baarle is als volgt samengesteld:

johan bertens
Voorzitter
Johan Bertens, vader van Cas, Stijn, Twan en Tess, woonachtig in Baarle-Nassau en ondernemer.
Contactgegevens: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via +31(0)6 42640008. Johan gaat over algemene zaken en is tevens vertrouwenspersoon.

IMG 2257
Secretaris
Dennis Steegman, vader van Isabel, woonachtig in Baarle-Hertog en ondernemer.
Contactgegevens: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via +31(0)6 53929179. Dennis gaat over de in- en externe communicatie en sponsoring binnen de club.

luc
Penningmeester
Luc Versmissen, vader van Stijn, Daan en Fleur, woonachtig in Turnhout en ondernemer.
Contactgegevens: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via +31(0)6 46413809. Luc gaat over financiële zaken als contributie en de ledenadministratie.

rob
Evenementen
Rob Willems, vader van Vallery, Cherrelle en Noa, woonachtig in Baarle-Nassau en is werkzaam bij Mansveld Techniek.
Contactgegevens: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via +31(0)6 10146487. Rob gaat over alle te organiseren evenementen bij HC Baarle.


Technische Commissie
Dymphie Tuijtelaars, woonachtig in Baarle-Nassau. Contactgegevens: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via +31(0)6 12177029
Bij Dymphie kun je terecht met vragen over trainingen, wedstrijden en arbitrage.

KItty van Haperen
Kitty van Haperen ondersteunt als gecertificeerd trainer Dymphie met trainingsbeleid voor HC Baarle. Zij begeleidt tevens vrijwilligers bij het verzorgen van training en coaching. Daarnaast heeft ieder team een teammanager, (assistent) trainer en coach voor de begeleiding van de teams. Uiteraard zijn er nog veel meer vrijwilligers wat voor de groei van onze vereniging van cruciaal belang is.


Evenementen Commissie

Linda Tuijtelaars, contactgegevens: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via +31(0)6 51116320

PR en Communicatie
Remco Coppejans, contactgegevens: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via +31(0)6 54785623


Wij zijn voortdurend op zoek naar ouders en/of andere vrijwilligers die het kinderen mogelijk willen maken plezier te hebben met hockey. Wilt u ook een steentje bijdragen aan HC Baarle, stuur ons dan nu een bericht via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Verklaring omtrent gedrag

Organisaties die sport aanbieden, hebben ook de zorg voor het creëren van een veilig sportklimaat. In de sport komt ongewenst gedrag helaas vaker voor dan men denkt. De actualiteit opent hiervoor keer op keer onze ogen. Verenigingen die preventief beleid voeren, vergroten de kans om (seksueel) grensoverschrijdend gedrag te voorkomen, op te sporen en aan te pakken.

Een belangrijke maatregel daarvoor is het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) voor onze vrijwilligers. Het verplicht stellen van een VOG als een begeleider wordt aangesteld - en dit elke 3 tot 5 jaar herhalen - biedt een eenvoudige en gratis manier om te checken of de betreffende begeleider niet eerder voor een gewelds- of zedendelict veroordeeld is.

Het aanvragen van de VOG alleen is natuurlijk niet voldoende. Andere maatregelen die we hebben genomen is de aanstelling van een vertrouwenspersoon (Johan Bertens), het checken van referenties bij trainers die van een andere organisatie komen, en het voeren van huis- en gedragsregels. Deze regels vind je hier.

Het aanvragen van de VOG zorgt voor een veiligere en aantrekkelijkere sportomgeving voor iedereen. Op deze manier hopen wij er voor te zorgen dat een veilige sportomgeving gecreëerd wordt en iedereen met veel plezier en onbezorgd kan blijven sporten!

Wij volgen de gedragsregels inzake seksuele intimidatie van NOC*NSF. De inhoud hiervan vind je via deze link: http://www.nocnsf.nl/grensoverschrijdend-gedrag/gedragsregels-seksuele-intimidatie