Sponsoring vormt voor iedere sportvereniging een onmisbare bron als het gaat om voortbestaan en ontwikkeling. Sponsoring is voor bedrijven en organisaties een uiterst sympathiek instrument om de marketing- en communicatiestrategie te ondersteunen.

De hockeysport in het algemeen - en HC Baarle in het bijzonder - mag zich verheugen in een groeiende populariteit en toenemende media-aandacht. HC Baarle vormt daardoor voor bedrijven en organisaties een prachtig platform voor relatiemarketing, het uitbouwen van kennis en ervaring en het vergroten van naamsbekendheid.

De sponsorcommissie van HC Baarle richt zich op het werven van sponsoren om bij HC Baarle hockey op ieder niveau te (blijven) faciliteren. Het behartigen en bij elkaar brengen van de belangen van zowel de vereniging als de sponsoren behoort tot de kerntaken van de commissie. Daartoe is een aantal verschillende sponsorvormen ontwikkeld, variërend van Club van 100 tot vermelding op het clubtenue. Uiteraard staan wij open voor geheel andere door u voorgestelde sponsorvormen.

Wilt u informatie over de voor u meest geschikte sponsorvorm of heeft u andere vragen? Neem dan contact op met Dennis Steegman, hoofd sponsorcommissie, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via +31(0)6 53929179.

Onze Sponsoren:

   club logo compleet 80 zwart  
 DEF NEXUS logo RGB De Pomp  gouwit  Limar  Logo Aannemersbedrijf Louis van Tilborg 300x137 
 Moeskops  Nestinox logo zonder WFP      

Onze Businessclubleden:

   HC Baarle businessclub  
 logo kools constructie  Logo van KaamPartners website Logo VanOers 300x300  Q ro  Simply made 
 download    image002