Kicks 'N Sticks
Kicks 'N Sticks

Kicks n Sticks voor kids vanaf 2 jaar!

 

Bij Kicks n Sticks van HC Baarle kunnen jongens en meisjes van 2 tot 6 jaar wèl komen bewegen en sporten. Onder deskundige begeleiding, in een gezellig groepje en in een veilige omgeving. De eerste jaren met papa, mama, opa of oma erbij en vanaf een jaar of 4 zelfstandig.

Peuter en kleuter sport

De lesprogramma’s, vol met leuke uitdagende oefeningen, sluiten perfect aan op de ontwikkeling van je kind in deze leeftijd. De professionele sportinstructeurs van Kicks ’n Sticks maken gebruik van muziek en leuke, uitdagende spelmaterialen. Zo leert je kind op een speelse manier en zonder prestatiedruk niet alleen goed bewegen maar ook tellen, kleuren herkennen, vormen herkennen, samenspelen en samenwerken.

 

De lesprogramma’s, vol met leuke uitdagende oefeningen, sluiten perfect aan op de ontwikkeling van je kind in deze leeftijd. De professionele sportinstructeurs van Kicks ‘n Sticks maken gebruik van muziek en leuke, uitdagende spelmaterialen. Zo leert je kind op een speelse manier en zonder prestatiedruk niet alleen goed bewegen maar ook tellen, kleuren herkennen, vormen herkennen, samenspelen en samenwerken.

Een mooie basis voor later!

DOE MET ONS MEE!

 

Of je kind nu later wil gaan voetballen, hockeyen of een andere sport wil doen, met Kicks n Sticks staat je kind al meteen met 1-0 voor. Dit omdat we werken aan alle grondvormen van bewegen die voor elke sport belangrijk zijn!

 

Omdat dit initiatief nieuw is, starten we als er voldoende aanmeldingen zijn. Wil jouw dochter of zoon ook aansluiten bij de wekelijkse Kick ’n Sticks trainingen schrijf dan nu in via de aanmeldbutton.

DE LESSEN

2 en 3 jarige
Duur les: 45 minuten (samen met papa, mama, opa of oma)


4 en 5 jarige
Duur les: 60 minuten
*Kinderen die in het jaar 6 jaar worden mogen gratis mee gaan trainen met de F-jes op dinsdagavond.

Starttijd op alle dagen: 9:30 uur

De kosten voor de 15 lessen met een aansluitende slotdag zijn € 150,-

Post_Baarke-Nassau_web