Bestuur

EVEN VOORSTELLEN

 

Met heel veel passie zetten wij ons in voor de leefbaarheid in Baarle-Nassau en omliggende dorpen. Daarom zijn we in 2015 gestart met de oprichting van een hockeyclub in een kern waar deze zeker niet mag ontbreken. Wij staan voor een sportvereniging waar jong en oud plezier beleeft, ieder op zijn of haar eigen wijze.

 

HET BESTUUR VAN HC BAARLE IS ALS VOLGT SAMENGESTELD:

Judith Verhagen

VOORZITTER

Contactgegevens:
voorzitter@hcbaarle.nl

Chantal de Jong

Secretaris

Contactgegevens:
secretaris@hcbaarle.nl
of via +31(0)6 38571481.

Alexander Zaman

PENNINGMEESTER

Contactgegevens:
penningmeester@hcbaarle.nl
of via +31(0)6 15346233.

Louis van Tilborg

BESTUURSLID

Contactgegevens:
louis@hcbaarle.nl
of via +31(0)6 53108071.

Anouck Thirion

Algemeen bestuurslid

Contactgegevens:
anouckthirion@gmail.com

Ferry Groffen

Wedstrijdsecretariaat

Contactgegevens:

wedstrijdsecretariaat@hcbaarle.nl

EvenementenContactgegevens:
evenementen@hcbaarle.nl

Johan Bertens

VERTROUWENSPERSOON

Contactgegevens:
johan@hcbaarle.nl
of via +31(0)6 42640008.

Ingeborg Hettinga

VERTROUWENSPERSOON


Contactgegevens:
+31(0)6 31740461.

Vacature

PR & COMMUNICATIE
Heb je interesse? Neem dan contact op met Chantal de Jong.

Contactgegevens: secretaris@hcbaarle.nl

Wij zijn voortdurend op zoek naar ouders en/of andere vrijwilligers die het kinderen mogelijk willen maken plezier te hebben met hockey. Wilt u ook een steentje bijdragen aan HC Baarle, stuur ons dan nu een bericht via info@hcbaarle.nl.

VERKLARING OMTRENT GOED GEDRAG

Organisaties die sport aanbieden, hebben ook de zorg voor het creëren van een veilig sportklimaat. In de sport komt ongewenst gedrag helaas vaker voor dan men denkt. De actualiteit opent hiervoor keer op keer onze ogen. Verenigingen die preventief beleid voeren, vergroten de kans om (seksueel) grensoverschrijdend gedrag te voorkomen, op te sporen en aan te pakken.

Een belangrijke maatregel daarvoor is het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) voor onze vrijwilligers. Het verplicht stellen van een VOG als een begeleider wordt aangesteld – en dit elke 3 tot 5 jaar herhalen – biedt een eenvoudige en gratis manier om te checken of de betreffende begeleider niet eerder voor een gewelds- of zedendelict veroordeeld is. Het aanvragen van de VOG alleen is natuurlijk niet voldoende. Andere maatregelen die we hebben genomen is de aanstelling van een vertrouwenspersoon (Johan Bertens), het checken van referenties bij trainers die van een andere organisatie komen, en het voeren van huis- en gedragsregels. Deze regels vind je hier.

Het aanvragen van de VOG zorgt voor een veiligere en aantrekkelijkere sportomgeving voor iedereen. Op deze manier hopen wij er voor te zorgen dat een veilige sportomgeving gecreëerd wordt en iedereen met veel plezier en onbezorgd kan blijven sporten!

Wij volgen de gedragsregels inzake seksuele intimidatie van NOC*NSF.