Sponsoring

Sponsoring vormt voor iedere sportvereniging een onmisbare bron als het gaat om voortbestaan en ontwikkeling. Sponsoring is voor bedrijven en organisaties een uiterst sympathiek instrument om de marketing- en communicatiestrategie te ondersteunen.

De hockeysport in het algemeen – en HC Baarle in het bijzonder – mag zich verheugen in een groeiende populariteit en toenemende media-aandacht. HC Baarle vormt daardoor voor bedrijven en organisaties een prachtig platform voor relatiemarketing, het uitbouwen van kennis en ervaring en het vergroten van naamsbekendheid.

De sponsorcommissie van HC Baarle richt zich op het werven van sponsoren om bij HC Baarle hockey op ieder niveau te (blijven) faciliteren. Het behartigen en bij elkaar brengen van de belangen van zowel de vereniging als de sponsoren behoort tot de kerntaken van de commissie. Daartoe is een aantal verschillende sponsorvormen ontwikkeld, variërend van Club van 100 tot vermelding op het clubtenue. Uiteraard staan wij open voor geheel andere door u voorgestelde sponsorvormen.

Word sponsor van HC Baarle!

Wilt u informatie over de voor u meest geschikte sponsorvorm?


Of heeft u andere vragen?
Neem dan contact op met Dennis Steegman, hoofd sponsorcommissie, dennis@hcbaarle.nl
of telefonisch via +31(0)6 53929179.

SPONSOREN

De_Pomp
gouwit
Nestinox_logo_zonder_WFP
Moeskops
Limar

BUSINESSCLUB

Logo_VanOers_300x300
download
Q-ro
Simply_made